Stichting Birisha Nijmegen wenst u fijne feestdagen

Stichting Birisha Nijmegen wenst u fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol 2019. We willen u bedanken voor uw steun het afgelopen jaar en zijn u dankbaar voor uw betrokkenheid. Wij hopen in het nieuwe jaar ook weer op uw support te kunnen bouwen, want we zijn er namelijk nog lang niet!

Het bestuur van Stichting Birisha Nijmegen heeft zichzelf tot doel gesteld om voor eind 2020 het benodigde bedrag à € 50 000,- te hebben opgehaald om begin 2021 te kunnen beginnen met het realiseren van de bouw van een nieuw stenen schoolgebouw in Birisha, Kenia.

Om dit bedrag op te kunnen halen, is Stichting Birisha Nijmegen op zoek naar personen en organisaties die zich willen koppelen aan de stichting of als donateur actief willen worden. Momenteel kunnen we in ieder geval mededelen dat we de magische grens van €11.000,- gepasseerd zijn. Dat wil zeggen dat we op 22% zitten van het beoogde totaalbedrag. Help jij ons, zodat wij de mensen in Birisha, Kenia kunnen helpen?

WORD DONATEUR 
Om het benodigde bedrag te kunnen realiseren zijn we op zoek naar donateurs die (in welke vorm dan ook) een bijdrage willen leveren aan Stichting Birisha Nijmegen.

Wil jij een financiële bijdrage leveren? Heel graag! Dit kan op diverse manieren:

Eenmalige donatie
Een eenmalige donatie kun je op twee manieren leveren:

  1. Ga naar www.GoFundMe.com en doneer op onze pagina het door jouw gewenste bedrag
  2. Maak jouw gewenste donatie over via internetbankieren naar NL90ABNA0249614278 tnv Stichting Birisha Nijmegen

Periodieke donatie
Wil je een periodieke (bijvoorbeeld maandelijkse) donatie leveren? Daar zijn wij enorm blij mee! Wij doen niet aan automatische incasso’s, dus willen je vragen om een periodieke donatie via mail aan ons te melden en te zorgen dat dit in jouw online bankieren-omgeving klaar wordt gezet. Het periodieke bedrag mag overgemaakt worden naar NL90ABNA0249614278 tnv Stichting Birisha Nijmegen

Kies de voor jou passende optie en doneer nu!

DONEER NU VIA GOFUNDME
DONEER NU DOOR GELD OVER TE MAKEN NAAR NL90ABNA0249614278
SAMENWERKEN
Wil je graag samenwerken met Stichting Birisha Nijmegen? Alle ideeën zijn van harte welkom! Laat ons weten wat jouw ideeën zijn, wellicht drinken we binnenkort samen een kop koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Stuur een mail naar
birishanijmegen@gmail.com 
Fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling namens,

Stichting Birisha Nijmegen

birishanijmegen@gmail.com
www.birishanijmegen.nl

Volg ons op social media voor de laatste updates!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *