Stichting Birisha Nijmegen op GoFundME

Het bestuur van Stichting Birisha Nijmegen heeft zichzelf het doel gesteld om op 15 oktober 2020 het benodigde bedrag à € 50 000,- te hebben opgehaald om begin 2021 te kunnen beginnen met het realiseren van de bouw van een nieuw stenen schoolgebouw in Birisha, Kenia.

Om dit bedrag op te kunnen halen, is Stichting Birisha Nijmegen op zoek naar personen en organisaties die zich willen koppelen aan de stichting of als donateur actief willen worden.

SAMENWERKEN
Wil je graag samenwerken met Stichting Birisha Nijmegen? Alle ideeën zijn van harte welkom! Laat ons weten wat jouw ideeën zijn, wellicht drinken we binnenkort samen een kop koffie om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen! Stuur een mail naar birishanijmegen@gmail.com

WORD DONATEUR
Om het benodigde bedrag te kunnen realiseren zijn we op zoek naar donateurs die (in welke vorm dan ook) een bijdrage willen leveren aan Stichting Birisha Nijmegen.

Wil jij een financiële bijdrage leveren? Heel graag! Dit kan op diverse manieren:

Eenmalige donatie
Een eenmalige donatie kun je op twee manieren leveren:

  • Ga naar www.GoFundMe.com en doneer op onze pagina het door jouw gewenste bedrag
  • Maak jouw gewenste donatie over via internetbankieren naar NL90ABNA0249614278 tnv Stichting Birisha Nijmegen

Periodieke donatie
Wil je een periodieke (bijvoorbeeld maandelijkse) donatie leveren? Daar zijn wij enorm blij mee! Wij doen niet aan automatische incasso’s, dus willen je vragen om een periodieke donatie via mail aan ons te melden en te zorgen dat dit in jouw online bankieren-omgeving klaar wordt gezet. Het periodieke bedrag mag overgemaakt worden naar NL90ABNA0249614278 tnv Stichting Birisha Nijmegen

Kies de voor jou passende optie en doneer nu!

 

DONEER NU

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *